Ekokampaaja

Petra Lammela

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 1998 ja ekokampaajaksi 2012. Keväällä 2019 sain kaksivuotisen koulutuksen päätteeksi ravintoneuvojan diplomin Terveysopisto Saluksesta. Olen opiskellut monenlaista hyvinvointiin liittyvää kuten fytoterapiaa sekä meditaatiota ja rentoutusta. Viimeisin ja ehkäpä mielenkiintoisin opintomatkani on ollut henkisen astrologian parissa vuosien 2022-2023 aikana ja matka jatkuu edelleen.

Astrologia on suurin innostukseni ja hämmästelyni kohde tällä hetkellä. Se on avannut minulle uusia polkuja itseeni ja elämäni ymmärtämiseen. Olen löytänyt itsestäni sellaisia voimavaroja, joita en tiennyt olevan olemassakaan. Juuri syiden ja seurausten ymmärtämisen kautta voi kasvaa ja kehittyä ihmisenä. Henkisen astrologian avulla voidaan tutkia jokaisen yksilöllisiä haasteita ja kasvun mahdollisuuksia tässä elämässä. Nämä asiat tulevat esiin esimerkiksi karmallisina läksyinä ja elettyjen elämien lahjojen kautta. Hienointa on ollut saada hyvää palautetta asiakkaiden taholta. 

Astrologisen tulkinnan hinta on tällä hetkellä 80-100€ riippuen siitä, kuinka monipuolista tietoa kaivataan. Voidaan tarkastella syntymäkarttaa tai lisätä siihen tämänhetkiset planeettojen väliset aspektit tai varautua auringonpaluukartan avulla tulevan vuoden tilanteisiin: haasteisiin, mahdollisuuksiin ja muutoksiin.  Tulkintaan varataan aikaa 1-1,5h. Se tapahtuu kasvotusten ja voit äänittää sen. Voit varata tulkintaan aikaa sähköpostilla tai viestillä/soittamalla: ekokampaamo.kookos@gmail.com tai 040 961 2373.

Ekokampaajana minulla on ilo hoitaa ihmisiä tekemällä rentouttavaa intialaista päähierontaa, energialeikkauksia sekä kokonaisvaltaisesti vaikuttavia hiushoitoja kuten kasvivärejä ja merilevä-ja savihoitoja.

Luonnonmukaiset hoidot tekevät hyvää niin sielulle kuin kehollekin. Saat upeat, kiiltävät ja luonnollisen väriset hiukset kasviväreillä. Savi ja merilevä sekä yrtit puhdistavat hiuspohjaasi ja ravitsevat hiuksiasi upealla tavalla. Voit olla myös tyytyväinen siihen, ettei kauneustuotteesi vahingoita luontoa. 

 

Varaa aikaa luonnonmukaiseen hiustenhoitoon Ajanvaraus

 

Ravintoneuvojan työhön liittyvä koulutukseni:

Tampereen Ammattiopisto, Terveydenhoidon perusopinnot  14 op

Helsingin Avoin yliopisto, Ravitsemustieteen perusopinnot 25 op

Fytoterapeuttiopintoja 2006-2008, Frantsilan koulutuskeskus

Suomen Terveysopisto Salus, Diplomiravintoneuvojan tutkinto 2017-2019, 57 op, ravintoneuvojan koulutus

Paula Heinosen Terveyden tukipilarit – koulutusohjelmasta kolme osiota 2018-2019 : ”Suolisto ja maksa”, ”Hormonien hurmaa” ja ”Aivoilla on nälkä”